G.Saray'a 'Messi' diye geldi, şimdi 3.Lig'de!

Güncelleme Tarihi:

G.Saraya Messi diye geldi, şimdi 3.Ligde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 10:48

Bir dönem Galatasaray'ın büyük umut beslediği Izet Hajrovic, Werder Bremen'de kadro dışı kalarak 3. ligin yolunu tutuyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 2013/14 sezonu devre arasında 3,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı ve sezon sonunda bedelsiz olarak Werder Bremen'in yolunu tutan Izet Hajrovic, kariyerinde zorlu günler geçiriyor.

Bosna-Hersekli oyuncu, 36 kişilik kadrosu bulunan Werder Bremen'in oyuncu sayısını azaltma projesi kapsamında Werder Bremen II (U23) takımına yollanıyor. Kadrosunu 22-24 oyuncuya düşürmek isteyen Alman ekibi, birçok oyuncusunu Almanya 3. Ligi'nde mücadele eden 2. takımına gönderiyor.

"3. LİG DE GAYET GÜZEL BİR PLATFORM"

Konu ile ilgili konuşan sportif direktör Frank Baumann, "Olayı bu kadar dramatikleştirmeyin. 3. Lig de gayet güzel bir platform" ifadelerini kullandı. Takımdan ayrılması istenen, ancak talibi bulunamayan 25 yaşındaki Hajrivoc'in de bundan sonra 3. ligde boy göstereceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Bosna'da taraftarlar, milli takım formalarını da giyen Izet Hajrovic için harekete geçti ve destek mesajları yollamaya başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!