G.Saray'a Alman ayıbı

Güncelleme Tarihi:

G.Saraya Alman ayıbı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

İsviçre'den Tzengernsee'de geçen G.Saray'ın Almanya'daki çalışmaları tatsızlıkla başladı. Yakındaki otelde kalan Bayern Münih ile çalışma programı saatleri ortak hazırlanmasına rağmen Almanlar buna uymayınca dün sorun çıktı. Kendilerine ayrılan saatte sahaya gelen G.Saray, B.Münih'in çalıştığını görünce yandaki antrenman sahasına girdi.

Bu arada saha yetkilisi karı-koca hışımla gelerek, futbolculara, çimlerin yeni ekildiğini belirtip, ‘‘Burada çalışamazsınız’’ diye bağırınca kenarda beklemeye başladılar. B.Münih sahayı 45 dakika geç boşaltınca Fatih Terim de çok sinirlendi ve ‘‘Bu ne ilgisizlik. O Bayern ise ben de G.Saray'ım. Bizi kimse bekletemez’’ dedi.

Organizatörlere ‘‘Futbolcum bir kenarda durup, onları bekleyemez’’ diye çatan Terim, sahaya yönelen futbolcularına ‘‘Herkes otobüse’’ diye bağırdı. Yetkililerin ‘‘Önce burada Bayern idman yapar, beklersiniz' sözleri üzerine de ‘‘İdman yapmıyorum’’ yanıtını veren Terim, takımı otele götürüp müşterilerin güneşlendiği ancak o anda boş olan yerde idmanı yaptırdı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!