G.Saray maçı Collum'un

Güncelleme Tarihi:

G.Saray maçı Collumun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2013 12:20

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın İspanya'nın Real Madrid takımıyla 27 Kasım Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı maçın hakemleri açıklandı.

Haberin Devamı

Santiago Bernabeu Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer yaparken maçın dördüncü hakemi Graham Chambers olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak ise Robert Madden ve John Beaton görev yapacak.

Collum, Türk takımlarına uğurlu geliyor

İskoç Collum, daha önce Galatasaray'ın 2, Fenerbahçe'nin 1 maçını yönetirken, Türk ekipler bu maçlarda yenilgi almadı. Galatasaray'ın geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. maçında deplasmanda Romanya'nın Cluj ekibini 3-1 yendiği maçta düdük çalan Collum, daha sonra Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Almanya'nın Schalke 04 takımı ile 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi yönetti. Collum, geçen sezon Fenerbahçe'nin bir maçını da yönetti. İskoç hakem, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Lazio ile oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında düdük çaldı. Sarı-lacivertliler, o karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!