G.Saray ilk sınavı geçti

Güncelleme Tarihi:

G.Saray ilk sınavı geçti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2001 00:00


Haberin Devamı

G.Saray ilk hazırlık maçında İsviçre Şampiyonu Grasshophers'i 3-1 yenerken, futboluyla da umut verdi. Sarı kırmızılı takımın yenileri sanki 40 yıllık G.Saraylı gibi oynadılar, ilk sınavlarında geçer not aldılar. Marsilya'dan alınan Perez sağ kanatta başarılı olurken, Ümit Karan da hücumda göz doldurdu. Berkant tutuk bir görüntü sergilemesine rağmen yararlı bir transfer olduğunu kanıtladı. Hürriyet yazarları, ilk hazırlık maçını kazanan Galatasaray'ı değerlendirdiler...

Turgay ŞEREN: Daha çok erken

G.Saray'ın ilk hazırlık maçını dikkatle izledim. Hemen karar vermemek lazım. Grasshoppers bir mahalle takımı gibiydi. G.Saray'ın gençleriyle bile başabaş mücadele edemedi. Şu anda gözüken, iki-üç oyuncusunun oynamamasına rağmen G.Saray, geçen seneki gibi olmasa bile, yine de ligde ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde söz sahibi olacak güçte.

İlhan SÖYLER: Mimar Lucescu

Burada önemli olan yeni bir kadronun ve oyun kalıbının nasıl olacağıdır. Bu takımın mimarı Lucescu. Binayı dikecek olan da Rumen hoca. Tabii ki, elindeki malzemeyi yerli yerine koyacak ve kendi işini kolaylaştıracak. Bunun için de, yapacağı hazırlık maçlarında tuğlasını, kirecini, demirini harmanlayarak, binanın iskeletini meydana çıkartacak.

G.Saray bugün iki maç yapacak

Galatasaray, İsviçre kampında bugün 45'er dakikadan iki hazırlık maçı oynayacak. Sarı kırmızılılar Souleure kentinde TSİ 20.30'da başlayacak maçlarda İsviçre takımı FC Souleure ve Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'le karşılaşacak. Teknik Direktör Lucescu mini turnuvada bütün oyunculara şans verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!