G.Saray için endişe kaynağı

Güncelleme Tarihi:

G.Saray için endişe kaynağı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2012 14:54

Galatasaray'ın deneyimli yöneticilerinden Semih Haznedaroğlu, TFF başkan adayı olan Yıldırım Demirören'in "Gerekirse 2-3 sene Avrupa kupalarına gitmeyiz" sözünün çok ciddi bir endişe kaynağı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Haznedaroğlu, "Yıldırım Demirören seçilirse umarım Türk futbolunu iyi yerlere götürür. Ancak kendisinin "Türk takımları 2-3 sene Avrupa Kupaları'na iştirak etmese de olur" fikri kabuledilebilir değildir. Yönetimimizin de genel politikası bu yönde. Bizim için ciddi bir endişe kaynağıdır. Umarım Türk futbolu ciddi bir zarara uğramaz" dedi.

SORUMSUZ DAVRANACAĞINI SANMIYORUM

Semih Haznedaroğlu, "Biz herhangi bir kulübün ceza almasını, puanının silinmesini, küme düşürülmesini istiyor değiliz. Biz futbol camiasının bütünlüğünü korumak istiyoruz. Ama yapılacak uygulamalar bizi uluslararası alandan uzaklaştıracak, UEFA'nın yaptırımıyla karşı karşıya bıracak nitelikte olursa bunu kabul etmek mümkün değil. Sanırım Demirören de bunu çok iyi biliyor. Türk futboluna ne olursa olsun 2-3 sene Avrupa'ya gitmeyelim. Hiç bir ceza işlemesin, kural işlemesin diye bir yola gidilirse bu kabul görmez. Bu toptan Türk futbolunu kötüye götürecek bir olay olur. Sanırım, Demirören seçilirse bu kaygılara kayıtsız kalmayacak. Dediğim dedik demeyecektir. Mesuliyeti omuzlarına aldığı zaman derinlemesine düşünecek. En iyi kararı verevektir. Mesuliyetsiz hareket edeceğini hiç sanmıyorum. Bu kadar tecrübesi olan bir başkanın gelip de böyle sorumsuz davranacağını hiç sanmıyorum" diye konuştu.  

SAHAMIZDA OLDUĞU İÇİN FAVORİYİZ

Haberin Devamı

Haznedaroğlu, Pazar günü yapılacak derbiye de değinerek, "Beşiktaş önemli maçları iyi oynuyor. Özellikle Portekizliler böylesine önemli maçlarda çok daha iyi oynuyorlar. Ama sahamızda olduğu için kendimizi favori olarak görüyorum. Umarım iyi bir maç olur ve biz kazanırız" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!