G.Saray’da gece yarısı operasyonu

Güncelleme Tarihi:

G.Saray’da gece yarısı operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

G.Saray iç transferde Ümit, K.Hakan ve Ergün ile yaşadığı krizi önceki gece sabaha kadar süren bir toplantı ile aşıp, üç futbolcuyla anlaşma sağladı.

Telefon kapattı

G.Saray iç transferindeki pürüzleri önceki gece sabaha kadar süren bir toplantı ile giderip, Ümit, K.Hakan, Ergün ile anlaşma sağladı. Yönetimin ilk görüşmelerde önerdiği rakamlar önce 3 futbolcuya da az geldi. 1.2 milyon doları az bulan Ümit için F.Bahçe devreye girdi. Ümit gitmek istemedi, telefonlarını kapattı, K.Hakan'ın evine yerleşti.

Görüşmeye çağrıldılar

Ancak önceki gün Ümit'in F.Bahçe ile ile söz kesti haberleri ortaya çıkınca, G.Saray yönetimi yeniden harekete geçti. Üç futbolcu önceki gece geç saatlerde, Genel Kurul üyesi Murat Beyazıt'ın evine çağırıldı.

Üçü de ikna edildi

Ümit, K.Hakan ve Ergün'ün önce Terim-Beyazıt ile başlayan görüşmelerine Asbaşkan Ali Dürüst de katıldı. Ümit 1.7, K.Hakan ve Ergün de 1.4 milyon dolara iki yıllığına anlaştı. Üç futbolcu, ‘‘Başka kulüpler daha fazla önermelerine karşın G.Saray'da kaldık. Çünkü bu takım bize çok şey kazandırdı’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!