G.Saray bizden daha kötü

Güncelleme Tarihi:

G.Saray bizden daha kötü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2012 00:20

İbrahim Toraman, ezeli rakiplerinin kendilerinin de kolay gol yediğini söyledi.

Haberin Devamı

“Tek yanlışımız kolay gol yemek. Zaman zaman hırslanıp daha değişik oyun kalıbına uymamızın, bizi zora soktuğu doğru. Ama bakıldığında Süper Lig’de en iyi takım olarak gözüken Galatasaray da bizden daha kolay goller yiyor.”

BÜYÜK takımların kaptanları da büyük olur... Beşiktaş’tan Baba Recep’ler, Kaya Abiler, Samet Aybaba’lar, Ertuğrul Sağlam’lar gibi birçokları gelip geçti. Şimdi ise uzun zamandan bu yana İbrahim Toraman var...
Kaptanın tarifini “Yalnız sahaya bant takıp çıkmak değil. Ben bir yerde hocamızın saha içinde sağ kolu gibiyim” diye yapan Toraman, takım içinde tek eksiklerinin ne olduğunu sorduğumda:
“Tek yanlışımız kolay gol yemek. Zaman zaman hırslanıp daha değişik oyun kalıbına uymamızın, bizi zora soktuğu doğru.
Ama bakıldığında Süper Lig’de en iyi takım olarak gözüken Galatasaray da bizden daha kolay goller yiyor” karşılığını vererek, rakiplerine de bir göndermede bulundu.

Haberin Devamı

GENÇLER TAKIMIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

BEŞİKTAŞ’ın adeta bir kolej havasında olduğunu ve bu sezon gençlerin kıyasıya forma savaşına girmesini çok beğendiğini de söyleyen İbrahim Toraman şöyle devam etti:
“Burada futbol aşığı birçok gencin varlığı hepimizi mutlu ediyor. Beşiktaş zaten bu tür futbolcuları bulmakta zorluk çekmeyen bir kulüp. Genç oyunculara Samet Aybaba, ‘Bu forma verilmez, alınır’ dedi. Onlar da bu durumun bilincinde. Samet Hocamız, küçük bir orduyu yönetmek için başamızda. Sabah-akşam birlikte oluyoruz. Herşeyi bilen bir yapısı var. Bu gençlerden sonra  ordu gibi bir yeni nesil daha siyah beyaz forma giymek için savaş verecek. İnşallah onların da zamanı gelecek.”

Benden sonra kaptan yine bir Türk olsun

VE İbrahim Toraman sözlerini, çok anlamlı bir istekle bitirdi. “Ben bugünlerde takımın kaptanıyım. Ama Beşiktaş’ta benden sonra tekrar bir Türk gencinin bu bandı taşıması gerekir. Gelecekte bu görevi yapacak da çok oyuncu var.”

Defans sorunu can sıkıyor

Bu sezon golcü bir kimliğe bürünen Beşiktaş’ın son maçlardaki en büyük sorunu ise çok gol yemesi. Son 2 hafta rakip filelere 8 gol gönderen siyah beyazlılar, bunun karşılığında da 5 golü kalesinde gördü. Bursaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, yine 3 gol yediği MP Antalya düellosundan 5-3 galip çıktı.

Haberin Devamı

Solda yalnız kalıyorum

ANTALYA maçında yenilen 3 golün sorumlusu olarak gösterilen Uğur Boral günah çıkarttı. Tecrübeli futbolcu, “Rakip tüm atakları benim kanattan yaptı. Zaman zaman yalnız kaldım. Çok yoruldum. Sol kanatta tek bir oyuncu yerine bütün takım yardımlaşarak oynamalıyız. O zaman daha az pozisyon veririz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!