G.Saray Abdullah Yılmaz'a dua etmeli

Galatasaray, Kayserispor maçında bu güne kadar en iyi futbolunu oynarken, bir yandan da kaybettiği Gaziantepspor maçının hakemi Abdullah Yılmaz’ın , Servet ve Sabri'ye gösterdiği kırmızı kartlar için dua etmeli...

Haberin Devamı

Neden mi?Â

 

Bir yandan bu kadar sakat ve cezalı olması için geçen hafta Galatasaray'da fırtınalar koptu, eksiğiz Kayserispor maçı zor olacak diye inleyenler vardı.

 

Ama büyük bir takım böyle ufak tefek olay yüzünden ağlamak yakışmaz. Ama bir tek kişi vardı, oda saha içi patronu Fatih Terim düşündü taşında takımını Kayserispor karşısında nasıl bir oyun kalıbı kuracağına karar verdi ve doğru çıktı...

 

Bugüne kadar çeşitli yerlerde oynayan Eboue sağ kanatta oynarken, Kayserispor'un en tehlike oyuncusu Amrabat 'a nefes aldırmayınca, bu futbolcu sahanın diğer kısımlarında kendine yer arayıp durdu.

 

Haberin Devamı

Ya Semih… Herkes korktu, korkmayan Fatih Terim oldu. Servet'in yerindeydi. Servet'i bugüne kadar izleriz biri çıksın, Servet kazandığı topun kaçta kaçını isabetli kulandı desin. Fiziği olduğu için bugüne kadar onu kullandı.

 

Ya Semih… O kadar rahat oynadı ki kazandığı her topu yerinde kullandı, orta sahada oynayan aÄŸabeylerineÂzamanla koÅŸu yoluna, zaman gelince de ayaÄŸa top kullanmayıÂeksiksiz yerine getirdi....

 

Hafta içinde hayret ettiğim diğer bir konu da, Galatasaray şu kadar eksikle Kayseri deplasmanına çıkıyor, bunların yokluğunda Galatasaray zor durumda ...

 

Böyle büyük bir takımda sözleşme imzalayan bir çok futbolcu var, bunların dışında gençler var. Onun için böyle bir takımın eksiğiz sözleri hiç yakışmıyor.

 

Bakın maçın bitimine 5 dakika kala oyuna giren Emre Çolak orta alanda ne paslaÅŸmalar yaptı, oyunuÂağırlaÅŸtırdı, topu kazandığı zaman tek top oynayıp, topa buÂzamanda hükmettiÄŸini gördük,. yarın bu oyuncu da sahalarda olacak yeter ki güven olsun.

 

Haberin Devamı

Bunların bir örneği de Gaziantepspor'da Abdullah Ercan genç milli takımdan tanıdığı Muhammed piyasaya sürdü ve şimdi konuşulan futbolcu oldu. Öyle ki geçen sezon hep isminden bahsedilen Cenk Tosun'u kulübeye aldı .

 

Sonuç:

 

Artık Galatasaray alt yapısındaÂSemihÂgibi bir çok oyuncunun olduÄŸunu biliyorum , genç milliÂveÂÃœmit milli takımlarda oynayan futbolcular var, güvendiÄŸin zaman gözünü kırpmadan ÅŸans tanımalı. Fatih Terim'deÂÅŸu anda dengeyi saÄŸlamak üzere, bunu zamanla yapacağına inanıyorum, güveniyorum.

Yazarın Tüm Yazıları