G.Saray’a döneceğim

Güncelleme Tarihi:

G.Saray’a döneceğim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2005 01:59

Bülent Korkmaz, G.Birliği’ne antrenör oldu, ‘Ben Galatasaray taraftarlarına aşığım. Bir gün inşallah teknik direktör olarak onlarla yollarımız kesişir’ dedi.

Yeni bir iş hayatı

GEÇEN
sezon Gheorghe Hagi’nin gitmesiyle birlikte adeta kayıplara karışan Bülent Korkmaz’ın bir anda Gençlerbirliği’nde antrenörlük yapması herkesi şaşırttı. Sarı kırmızılı yönetimin çağrılarına yanıt vermeyen Bülent, dün Başkent ekibiyle sözleşme imzalarken, ‘Ben Galatasaray taraftarlarına aşığım. Bir gün inşallah teknik direktör olarak onlarla yollarımız kesişir’ dedi. Bülent Korkmaz şunları söyledi: ‘Futbolculuk hayatım artık bitti ve yeni bir işe başlıyorum. Antrenörlük hayatıma Gençlerbirliği’nde başlamak beni heyecanlandırdı.

Şimdi konuşmuyorum

Bu iş için G.Birliği’nin en iyi kulüp olduğuna inandığım için buradayım. Tıpkı futbolda olduğu gibi teknik direktörlük görevimde de kariyer yapmak istiyorum.’ Bülent, G.Saraylı yöneticilerin açıklamaları için de şunları söyledi: ‘Beni Bülent Korkmaz yapan G.Saray’a teşekkür ediyorum. Bu konularda konuşmak istemiyorum. Ancak taraftarların benim yanımda çok ayrı bir yeri var. Bir gün inşallah teknik direktör olarak onlarla yollarımız kesişir.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!