FY Decozone farklı konsept

Güncelleme Tarihi:

FY Decozone farklı konsept
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2012 00:00

Mobilya sektöründe 27 yıldır tasarım ve üretimleriyle büyüyen FY, Türkiye’de ilk defa yeni bir konseptle ulusal ve uluslararası pekçok markayı tek çatı altında topladı.

Haberin Devamı

Alsancak Decozone’da, müşteriler özel bir atmosferde ağırlanıyor.Tasarım ve üretim alanındaki deneyimiyle, 2012 koleksiyonlarından seçkin örnekleri Decozone’da sergileyen FY, 600 metrekarelik alanda, mimar ve dekoratörlerle, diğer müşterilerine üst düzey hizmet sunuyor. Avrupa’nın gözde otellerinden Norveç Hilton’un kral dairesi ve Astor Otel’in standart odasının bire bir aynısının Decozone’da görülebileceğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Yeşilyurt, buradan özellikle profesyonellere yönelik satışlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Mimar, iç mimar, müteahhitler, inşaat firmaları, otel sahipleri, site ve rezidans yöneticileriyle çok yakın çalıştıklarını belirten Feridun Yeşilyurt, mobilya, halı, vitrifiye, parke, duvar kağıdı, bahçe mobilyaları, mermer ve seramikleri, klima, mefruşatın tamamını mal ve hizmet olarak bir arada sunduklarını vurguladı.

Haberin Devamı

Yaratıcı tasarım
FY’nin 2’nci kuşak yöneticilerinden Yönetim Kurulu Üyesi Onur Yeşilyurt da, Decozone FY mağazasıyla, geçmişte olduğu gibi yine sektörde fark yaratmaya devam ettiklerini söyledi. Türkiye’de kendi tasarımlarını gerçek-leştiren ve üretimini yapan FY’nin, patentli ürünlerinin yıllardır tercih edildiğini belirten Onur Yeşilyurt, yaratıcı tasarım ekibiyle mekan-lara şıklık ve estetik kattıklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!