Futsal Türkiye Şampiyonası Kumluca'da

Güncelleme Tarihi:

Futsal Türkiye Şampiyonası Kumlucada
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 17:30

Futsal Türkiye Şampiyonası Kumluca'da

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA(Antalya), (DHA) - 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul sporları organizasyonları kapsamında gerçekleştirilecek Futsal Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası grup maçları 9- 11 Mart tarihlerinde Antalya'nın Kumluca ilçesinde yapılacak.

Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Koca, 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul sporları organizasyonları kapsamında gerçekleştirilecek Futsal Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası grup maçlarına ev sahipliği yapacaklarını söyledi. Kumluca Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek grup maçlarının 9-11 Mart'ta Kumluca Spor Salonu'nda oynanacağını ifade eden Koca, şampiyonaya çeşitli illerden 15 takım mücadele edeceğini vurguladı.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe de Kumluca Belediyesi olarak daha önce Görme Engelliler Futsal Dünya Şampiyonası'na da ev sahipliği yaptıklarını kaydetti. Çataltepe, Futsal Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası grup maçlarına gelecek takım ve sporcuların konaklamaları konusunda da gerekli çalışmaların yapıldığını vurguladı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!