Futbolun onur gecesi

Güncelleme Tarihi:

Futbolun onur gecesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Başbakan Mesut Yılmaz, Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Tekofaks Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bermek ve Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak gecede uzun süre sohbet ettiler.

Muhteşem tören

Milliyet Gazetesi ile Tekofaks-Panasonic'in işbirliği ile düzenlenen ‘‘Türk Futbolu Fair-Play Ödülleri’’ Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. İstanbulsporlu Oğuz Çetin, Galatasaraylı Hakan Şükür ve Fenerbahçe’nin Güney Afrikalı futbolcusu Moshoeu ‘‘Son 5 Yılın En Centilmen Futbolcuları’’ olarak ödüllendirildi.

Başbakan katıldı

Sunuculuğunu Halit Kıvanç ile Ceylan Saner'in yaptığı törene Başbakan Mesut Yılmaz, Devlet Bakanı Cavit Kavak, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Yücel Seçkiner, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray Kulübü Başkanı Faruk Süren, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Recep Yazıcı, bazı yöneticiler ve teknik adamlar katıldı.

Ödüllerini aldılar

Moshoeu'ya ödülü Milliyet Gazetesi Spor Müdürü İhsan Topaloğlu, Hakan’a Tekofaks-Panasonic Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bermek, Oğuz’a ise UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik tarafından verildi. İstanbulspor'un ‘‘En Centilmen Takım’’ ödülünü aldığı törende 1997-98 sezonunun ''En Centilmen Karması'' da ödüllendirildi.

Ligin centilmenleri

Centilmenler karması şu futbolculardan oluştu: Adnan (A.Gücü), Mirkoviç (Kocaelispor), Gökhan (İstanbulspor), Mert (Kocaelispor), Nuri (Antalyaspor), Tayfun (Fenerbahçe), Oğuz (İstanbulspor), Ergün (Galatasaray), Murat (Bursaspor), Vugrinec (Trabzonspor) ve Aykut (İstanbulspor).






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!