Futbolu bırakırım

Güncelleme Tarihi:

Futbolu bırakırım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2002 02:28

F.Bahçeli Yusuf, futbol hayatında ilk kez kırmızı kart gördüğünü belirterek, ''Hakeme küfür etmedim. Sadece 'Allah belanı vermesin, emeğimize yazık değil mi?' dedim. Eğer küfür ettiğimi söylerse, futbolu bırakırım’ dedi.

A.Gücü maçında gördüğü kırmızı kart ve kaçırdığı golle bir anda hedef adam olan Yusuf Şimşek, içini HÜRRİYET'e döktü. Maç akşamı üzüntüden kahrolan ve odasına kapanan yıldız futbolcu, eleştirilere saygı duyduğunu ancak ‘‘Küfür etti’’ yorumu yapanlara şaşırdığını söyledi.

SEYİRCİ KALDI

Kırmızı kart gördüğü pozisyonda iki kişinin faul yaptığını ve buna seyirci kalan yan hakeme normal bir tepki göstererek, ‘‘Allah belanı vermesin. Emeğimize yazık değil mi?’’ dediğini dile getiren Yusuf, ‘‘Eğer hakem küfür ettiğimi söylerse, futbolu bırakırım’’ diye konuştu.

KISMET YOKMUŞ

Hiç bir futbolcunun gol kaçırmak için sahaya çıkmadığına dikkat çeken Yusuf sözlerini şöyle sürdürdü: Benim Kennet Andersson'a pas vermediğimi söylüyorlar. Buna saygı duyuyorum ancak o pozisyonda benim açım da çok iyiydi. Vurmayı tercih ettim, kısmet yokmuş. Ne yapabilirim ki.

KENDİM HAZIRLADIM

Futbol hayatında ilk kez kırmızı kart gördüğünü anlatan Yusuf, taraftarın üzüntüsüne ortak olduğunu vurgulayarak, ‘‘Keşke o pozisyon başlamadan hata yapsaydım. İki rakipten sıyrıldım, golle burun buruna geldim. Kendi hazırladığım pozisyonu kaçırdım.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!