Futbolcular alay edecek

Güncelleme Tarihi:

Futbolcular alay edecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 14:39

Fenerbahçe’nin eski yönetim kurul üyesi Selim Soydan, Daum ile yönetim arasında yaşanan süreçten en çok futbolcuların etkileneceğini belirterek, “Daum’la yaşanan bu süreç Fenerbahçelileri çok üzüyor.

Haberin Devamı

Bu adam bir sene kontrat yapmak istemiş. Başkan “Hayır 3 yıllık olacak” diyerek zoraki bir anlaşma yapmış. Madem yollayacaktın bu hocayı şimdi böyle yollanmaz; çünkü bu süreç devam ederse, futbolcular çok kötü etkileyecektir” dedi.   

DAUM FENERBAHÇE’YE SABIKALI GELDİ

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Soydan, “İşler kötü gidiyor, yönetim kötü işliyor. Yarın futbolcular kendi aralarında konuşacaklar ve bu konuşmalar espiri konusu olacak. Ben yönetimde olsan Daum çoktan gitmişti. Böyle ortalara düşerse bu işler, temizleyemezsiniz. Futbolcular, “Bu adam ne kadar para alıp, gidecek” demeye başlayacaklar” derken eleştiri oklarını Alman teknik adama da yöneltti ve “Daum da Fenerbahçe’nin Avrupa’daki imajının zedeleneceğine dair imâlarda bulunuyor.  

Haberin Devamı

Ben de Daum’a şunu soruyorum: “Fenerbahçe Kulübü, senin gibi bir adamı nasıl aldı?” Sen geldiğin zaman çok büyük sabıkan vardı üzerinde. (Kokain meselesi) Buna rağmen Fenerbahçe seni aldı. Sonra Stoch hakkında “C sınıfı” bir oyuncudur” diyor. Çok ayıp ediyor. Fenerbahçe’ye yakışmayan bir teknik direktör” şeklinde konuştu.   

BECKENBAUER’A NEDEN CEVAP VERİLMİYOR?

Beckenbauer’ın “Fenerbahçe Kulübü sirk mi?” şeklindeki açıklamasına cevap verilmemesine de değinen Soydan “Daum, sorununun şu anda tartışılıyor olmaması gerekirdi. Bunun buralara gelmesi çok kötü bir durum. Futbolun başında bulanan insanlar, Almanya’dan yaptıkları açıklamalarda “Ne oluyor, Fenerbahçe Kulübü sirk mi!” diyorlar. Ama maalesef Fenerbahçe Kulübü buna cevap veremiyor. Kimse çıkıp Franz Beckenbauer’a bir cevap vermedi” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!