Futbol Turnuvası'nda Vergi İdaresi şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Futbol Turnuvasında Vergi İdaresi şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 17:35

Futbol Turnuvası'nda Vergi İdaresi şampiyon

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından ilk yönetim kurulu üyelerinden olan merhum Adnan Mülhim anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada Vergi İdaresi Başkanlığı takımı şampiyon oldu.
Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi İdaresi Başkanlığı ve Defterdarlık takımlarının da yer aldığı 14 takımın katıldığı futbol turnuvasında Vergi İdaresi Başkanlığı birinci, Ayyıldız takımı ikinci ve Akdenizspor ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara kupaları verildi.
Adnan Mülhim’in ailesinin de katıldığı kupa töreninde konuşan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nabioğlu, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri futbol turnuvasının adını bu kez ilk yönetim kurulu üyelerinden olan merhum Adnan Mülhim adına düzenlediklerini belirerek, "Bu turnuvanın kaybedeni yok. Herkes kazandı, dostluk kazandı. Özellikle spor komisyonuna, Yaşar Ocakbatıran’a, bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!