Futbol turnuvasında çeyrek final heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Futbol turnuvasında çeyrek final heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 11:29

Futbol turnuvasında çeyrek final heyecanı

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediyesi tarafından Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nda çeyrek final kuraları çekildi.

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenecek Tarım ve Seracılık Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvası'nda çeyrek final kuraları belediye meclis salonunda çekildi. Turnuvaya katılan 29 takımdan karşılaşmalar sonucu seçilen en iyi 8'inin katılacağı çeyrek final karşılaşmaları 15 Nisan Pazar günü Temel Eğitim Mahallesi'nde yapılacak.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "Turnuvamıza bu yıl daha fazla ilgi olması bizi sevindiriyor. Çünkü bugüne kadar centilmence geçen karşılaşmaların bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini diliyoruz. Çünkü bu bir spordur, yarıştır. Kaybetmek de olur, kazanmak da. Önemli olan birbirimizi kutlayabilmektir. Finale doğru gidildikçe heyecan artıyor. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Sorunsuz şekilde kupa törenini de yapacağımıza inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!