Futbol: Mercedes-Benz Ege Kupası

Güncelleme Tarihi:

Futbol: Mercedes-Benz Ege Kupası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2015 21:33

- TFF İcra Kurulu Üyesi Koşar: "16 Yaş Altı Milli Takımımızın Fransa ile karşılaşacağı final maçına, tüm futbolseverleri davet ediyoruz" - "Maça, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de gelerek, Milli Takımımıza destek verecek"

Haberin Devamı

MANİSA (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Türkiye 16 Yaş Altı Milli Takımı'nın Fransa ile karşılaşacağı Mercedes-Benz Ege Kupası final maçına, tüm futbolseverleri davet etti.

Arif Koşar açıklamasında, 16 Yaş Altı Milli Takımları'nın katıldığı turnuvada A Grubu'nu lider tamamlayan Türkiye ile B Grubu'nu lider tamamlayan Fransa'nın, yarın saat 14.00'te Mümin Özkasap Stadı'nda şampiyonluk için mücadele edeceğini hatırlattı.

"16 Yaş Altı Milli Takımımızın Fransa ile karşılaşacağı final maçına, tüm futbolseverleri davet ediyoruz" diyen Koşar, şunları kaydetti:

"Maça, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de gelerek Milli Takımımıza destek verecek. Maç öncesi taraftarlara, Türk Bayrağı hediye edeceğiz. 'Bayrak bizden, destek Manisalılar'dan' diyor ve destek bekliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!