Futbol kursundan 200 sporcu hizmet alacak

Güncelleme Tarihi:

Futbol kursundan 200 sporcu hizmet alacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 16:06

Futbol kursundan 200 sporcu hizmet alacak

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Belediyespor Kulübünün düzenlediği Futbol Yaz Okulu açılışı Belediye Başkanı Cafer Özdemir tarafından yapıldı.

Amasya Belediyespor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen futbol yaz okuluna bu yıl 200 futbol sevdalısı çocuk müracaat etti. Açılışa Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Dümen ve Cengiz Erdem, Amasya Belediyespor Kulüp Başkanı Yılmaz Karaca, Amasya Belediye Spor Yönetim Kurulu, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı.

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Amacımız spor eğitimi ile birlikte çocuklarımızı sosyal, kültürel açıdan geliştirmek, öz güven duygularının artmasına katkıda bulunmak, çevre bilincine sahip sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine destek olmaktır. Sporun her dalına Amasya Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Amasya Belediyespor Kulübü Başkanı Yılmaz Karaca isei “Özellikle yaz döneminde gençlerin bu tür sosyal aktivitelerle ailesine, kendisine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmesini istiyoruz“ diye konuştu.

Amasya Belediyespor Futbol Yaz Okuluna bu yıl 200 sporcu kayıt yaptırdı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!