Futbol gecesinde Ajda Pekkan şov

Güncelleme Tarihi:

Futbol gecesinde Ajda Pekkan şov
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2006 00:00

Digiturk ve Lig TV, önceki gün Dolmabahçe Sarayı’nda bir davet verdi. "Eğlence için futbol, futbol için Digiturk" davetine damgasını vuran kişi ise şarkılarıyla tüm konukları kendisine hayran bırakan Ajda Pekkan oldu.

Digiturk ve Lig TV’nin Dolmabahçe Sarayı’nda önceki gün verdiği davet, birçok ünlüyü bir araya getirdi. "Eğlence için futbol, futbol için Digiturk" adıyla düzenlenen geceye spor, iş ve sanat dünyasından pek çok tanınmış sima katıldı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim başkanlığındaki Türk Milli Futbol Takımı futbolcularının yanı sıra Türk Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bülent Ergin, Türk Medya Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Çaloğlu, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ve Reha Muhtar da oradaydı.

Konukların daldıkları koyu sohbeti bölen kişi ise Ajda Pekkan’dı. Sanatçı sahneye çıkar çıkmaz ilgi odağı oldu ve şarkıları ile yüzlerce kişiyi mest etti. Sahne performansı kadar kostümüyle de her zamanki gibi beğeni toplayan süper star, davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!