Futbol Dünyası'nı şoke eden iki gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Futbol Dünyasını şoke eden iki gelişme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 21:48

Futbol Dünyası'nda bu hafta içinde iki ilginç gelişme yaşandı. Bir tarafta 27 yaşındaki futbolcu futbolcu bırakacağını açıklarken diğer tarafta 43 yaşındaki isim futbola döneceğini kaydetti.

Haberin Devamı

Futbol Dünyası iki ilginç olayı konuşuyor... Bir tarafta 27 yaşındaki ödüllü futbolcu Lira futbolu bırakacağını açıklarken diğer tarafta efsane futbolculardan Vieri 43 yaşında futbola döneceğini açıkladı.

"27 YAŞINDA BIRAKIYOR"
Ocak 2016'da 2015 yılının en iyi golünü atan isim seçilerek Puskas ödülünü kazanan ve bu ödül sayesinde Brezilya Serie Btakımlarından Vila Nova'ya transfer olan Wendell Lira, yeni takımında da başarısız olunca yine kulüpsüz kaldı.Puskas ödüllü 27 yaşındaki oyuncu yaşanan gelişme üzerine futbolu bırakma kararı aldı.Lira'nın bundan sonra EA Sports için Play Station oyuncusu olacağı ifade edildi.
Futbol Dünyasını şoke eden iki gelişme

43'LÜK EFSANE "DÖNÜYORUM" DEDİ!
2009 yılında futbolu bırakma kararı alan İtalyan oyuncu Cristian Vieri Çin’e gideceğini söyledi. Kariyeri boyunca Juventus , Lazio ve Inter gibi büyük kulüplerde forma giyen oyuncu : ”Futbola dönmek için 5 ayda 10 kilo verdim. Sporuma biraz daha devam edip fit bir şekilde yeşil sahalara geri döneceğim” dedi . Futbol hayatı boyunca 374 maça çıkan forvet 194 gol atmayı başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!