Futbol : Bölgesel Amatör Lig

Güncelleme Tarihi:

Futbol : Bölgesel Amatör Lig
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2016 16:34

- Ağrı Gençlerbirliği : 1 - 12 Bingöl Spor : 1

Haberin Devamı

AĞRI (AA) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta, Ağrı Gençlerbirliği ile 12 Bingöl Spor 1-1 berabere kaldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Stadyumunda oynana karşılaşmayı Adem Karakaya, Furkan Alagöz ve Taner İlker hakem üçlüsü yönetti.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında, Ağrı Gençlerbirliği, Caner İlyas'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda Barış Kılıç'ın kırmızı kart görmesinin ardından 10 kişi kalan 12 Bingöl Spor, Arda Dombia'nın penaltıdan attığı golle sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı.

Bu sonucun ardından Ağrı Gençlerbirliği 20 puanla 8'ici sırada, 12 Bingöl Spor ise 42 puanla 2'inci sırada yer aldı.

- "Kardeş İller Projesi" ile malzeme dağıtıldı

Öte yandan karşılaşma öncesinde "Kardeş İller Projesi" kapsamında İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Ağrı Amatör Spor Kulüplerine spor malzemesi dağıtıldı.

Haberin Devamı

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonunda (ASKF) düzenlenen spor malzemesi dağıtım törenine Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum Bölge Müdürü Metin Çodur, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Bingöl ASKF Başkanı Aliekber Alimoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ve Mehmet Akif Fencioğlu ile birlikte Amatör Spor Kulüp yöneticileri katıldı.

Kösedağ, törende yaptığı konuşmada, spor camiası olarak bir aile olduklarını belirterek, amatör spor kulüplere spor malzemesi yardımında bulunan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna teşekkür etti.

Kardeş iller projesi kapsamında önceki yıllarda Muğla ve Sakarya illeri ile kardeş şehir olduklarını hatırlatan Kösedağ, kardeşlik kavramının birkaç il ile sınırlı kalmaması gerektiğini ve temennilerinin diğer illerden de kendilerine kardeşlik elinin uzanması olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!