Funda Demirkaya İlk Sergisinde Eserleri İle Büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Funda Demirkaya İlk Sergisinde Eserleri İle Büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2015 13:11

EDREMİT’TE TASARIM ALANINDA TECRÜBESİ İLE DİKKAT ÇEKEN FUNDA DEMİRKAYA, AÇTIĞI İLK KİŞİSEL SERGİSİNDE, FOTOĞRAFLARINI SANAT SEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNDU.

Edremit’te tasarım alanında tecrübesi ile dikkat çeken Funda Demirkaya, açtığı ilk kişisel sergisinde, fotoğraflarını sanat severlerin beğenisine sundu.
Kipa AVM’de serginin açılışını Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü olan ablası Ceren Yıldırım tarafından yapıldı.
Edremit Belediye Başkanı Saka “Öncelikle böyle güzel eserler ortaya çıkarttığı için genç kardeşimiz Funda’yı tebrik ediyorum. Bayanların el attığı her iş başarıyla sonuçlanıyor. Bugün benim eşim yanımda olmasaydı, ben bu kadar başarılı olur muydum? Sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
29 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak olan serginin açılışına Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın yanı sıra, başkan yardımcıları Mehmet Ertaş, Fatma Özgirgin ile daire amir ve müdürlerinin yanı sıra sanatseverler katıldı.
Sergide Funda Demirkaya’nın fotoğraflarını inceleyen sanatseverler, fotoğraflarında aşk ve sevgi temasının, doğal güzelliklerinin uyumuna dikkat çektiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!