Fulin kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Fulin kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 17:00

Türk Pop müziğinin yeni sesleri arasında yerini alan Fulin, çıkardığı single'lar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Küçük yaşlardan bu yana müzik ile ilgili olduğunu ifade eden güzel şarkıcı, klavye ve gitar gibi enstrümanları 5 yaşından beri aktif olarak kullandığını dile getiriyor. Peki, Fulin kimdir? Yaşı kaçtır? İşte, genç şarkıcı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Süper Kahraman isimli parça ile ününe ün katan Fulin, özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Küçük yaşlardan bu yana müzikle uğraşan güzel şarkıcı, DMC etiketiyle çıkardığı Süper Kahraman isimli şarkısıyla dönemin hit parçaları arasına girdi. Peki, Fulin kimdir? Kaç yaşındadır? İşte, şarkıcının özel hayatı ve yaşadıkları hakkında detaylı bilgiler

FULİN KİMDİR?

01 Ocak 1995 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Fulin Şingirik, müziğe küçük yaşlarda başlamıştır. Henüz 5 yaşındayken klavye ve gitar çalmaya başlayan Fulin, aynı yaşta bale ve müzik dersleri de almıştır. Lise eğitimini Adana Anadolu Üniversitesi'nde tamamlayan güzel şarkıcı, burada aldığı eğitimin ardından Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünü kazanmıştır.

Doktor baba ve öğretmen annenin kızı olan Fulin Şingirik, üniversite eğitiminin ardından İstanbul'a gelmiş ve kimyagerlik mesleğinin kendisine göre olmadığını düşünmüştür. Aynı dönemlerde moda tasarımı okumuş, bazı tasarımlara imza atmıştır. Yüksek lisansını Tıp Fakultesi'nde Farmakoloji dalında yapan Fulin, müzik sevdasından vazgeçmemiştir.

Haberin Devamı

Sözler yazıp besteler yapan sanatçı, bir süre sonra Emrah Karaduman ile tanışmıştır. Bu tanışma, onun ilk single'ını çıkarmasına vesile olacaktır.

2014'de 'Firardayım' ve 'İçinden Oku' isimli parçaları ile dikkatleri üzerine çeken Fulin, 2015 yılında Keyf-i Halik isimli single albümünü yayınlamış, 2016 yılında ise hit listesine giren 'Süper Kahraman' isimli parçası ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Fulin, son günlerde Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki ile yaşadığı sıkıntılar nededeniyle magazin gündeminde yer bulmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!