Fuga’da haftasonu

Bodrum merkeze 10 kilometre mesafede tatilcilere huzur veren, dinlenebilecekleri gibi doyasıya da eğlenebilecekleri bir tatil köyü var; Fuga.

Fuga’yı geçtiğimiz yıl açan işadamı Emre Can, arkadaşı Volkan Büyükhanlı’yı kıramamış ve bu yıl işletmeyi ona devretmiş. Yıllık 1 milyon euro ödeyecek Volkan Büyükhanlı, dört yıllık anlaşma imzalamış olsa da, eğer taraflar anlaşmayı sürdürmek isterlerse üç yıl daha Büyükhanlılar Fuga’nın başında kalacak. Gittim, gördüm, Fuga gerçekten güzel. Odaları, Spa’sı, havuzu ve beach’iyle farklılığını kanıtlıyor. Orada sadece dinlenmedim, çalıştım da. Aşağıdaki fotoğraflar, bu hafta sonu çekildi. İşte size en taze Bodrum dedikoduları...

BJK’li eski yönetici Bahattin Demir, evlilik planları yaptığı Didem Hanım’la geldiği Fuga’da gönlünce eğlendi. (solda) Tuba Ünsal da gündüzleri Fuga’daydı. Gece olunca sevgilisi Aksel Goldenberg gelip aldı onu tatil köyünden. Çünkü The Marmara Otel’de gözlerden uzak kalmayı tercih ediyorlardı. (sağda) Eski basketbolcu Murat Evliyaoğlu, Ankaralı arkadaşları Zeynep-Cem Bartu çiftiyle eğlendi. Grup Ankara’dan Bodrum’a motosikletleriyle gelmişti. Yol yorgunluklarını da bu kısa tatille atmış oldular. (üstte)

Volkan Büyükhanlı, sevgilisi Berrak Tüzünataç’la işlerin yoğunluğundan dolayı fazla ilgilenemedi. Bu durumu Tüzünataç anlayışla karşılamasını bildi.

Fuga’yı Volkan Büyükhanlı’ya 7 yıllığına devreden tekstilci işadamı Emre Can, eşi Gülen Hanım’la en neşeli, en hoş çiftlerden biriydi.

Fuga içinde bir butik açan Deniz Akel, hem tatilcilere ünlü markaları satıyor hem de eğlenme fırsatı buluyor. Gündüz güneş, gece eğlenceyle geçiyor Akel’in zamanı... Haftasonu ise kendisine Çağla Şikel’in menejeri Seda hanım eşlik etti.

Ahu Tuğbay, kızı Yasemin Kozanoğlu’nu Kanada’ya gönderip Bodrum’a geldi. Tüm gün Hülya Aşık ve Melek Boz’la okey oynadı. Akşamları içki tercihi ise ‘sex on the beach’ oldu Tuğbay’ın...

Hakan Büyükhanlı yoğun geçen iki günün sonunda üşüttü, boynu ve sırtı tutuldu. Volkan Büyükhanlı’nın ise sesi kısıldı.

Çağla Şikel yaz sezonunu Fuga’da açtı. Üniversite öğrencisi Berrak Tüzünataç’la eğlendi. Şikel’in geçtiğimiz yaz giydiği bikinilerle güneşlenmesini görenler ise artık tutumlu davrandığı ve gereksiz harcamalar yapmadığı şeklinde yorumlarda bulundu.

Yurdal Sert’in sevgilisi Alenia, elinden bırakmadığı içki kadehiyle çıktı masanın üzerine. Ayşe Hatun Önal’ın ‘Çeksene Elini’ şarkısıyla coştukça coştu.

Volkan Büyükhanlı ile yediği içtiği ayrı gitmeyen Kenan Doğulu, verdiği konserle Fuga’dakileri coşturdu. Doğulu, sahneye Serdar Ortaç ile Volkan Büyükhanlı’yı da çağırdı ve üçlü ‘Tutamıyorum Zamanı’ adlı şarkıyı söyledi.

Nazire Dedeman’ın kızı Özben Önal, iş ortağı ve sevgilisi içmimar Çağdaş Yüksel’le Fuga’daydı. Ekim sonu evlilik planları yapan Önal ile Yüksel, gün boyu sarmaş dolaştılar.
Yazarın Tüm Yazıları