Fuat Avni’nin Seçim Listesine Şırnak Eğitim Bir Sen’den Tepki

Güncelleme Tarihi:

Fuat Avni’nin Seçim Listesine Şırnak Eğitim Bir Sen’den Tepki
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 15:45

EĞİTİM BİR-SEN ŞIRNAK ŞUBE BAŞKANI ABDULLAH ÇATI,FUAT AVNİ'NİN YEGANE AMACININ ORTAMI PROVOKE ETMEK VE İNSANLAR ARASINDA NİFAK TOHUMLARI EKMEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası Eğitim Bir Sen Şırnak Şube Başkanı Abdullah Çatı, Fuat Avni’nin sosyal paylaşım hesabı Twitter üzerinden seçime 2 gün kala yayınladığı seçim listelerine tepki gösterdi.
Eğitim Bir Sen Şırnak Şube Başkanı Abdullah Çatı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Fuat Avni’nin seçime az bir zaman kala yine sandık görevlilerini hedef gösterdiğini söyledi. Çatı, "Türkiye’nin hemen her ilinden sandık kurulunda görev alacak kişilerin listelerini yayımlayarak peşinen bu görevlileri oy hırsızı ilan etti. Fuat Avni’nin densizliği bir tarafa Türkiye’nin her tarafında görev alacak kişilerin listesi nasıl oluyor da iki seçimdir bu zata ulaşıyor. Fuat Avni kadar listeleri sızdıranlar da suçludur. Devlet, bu hainler için gereğini yapmalıdır" dedi.
Çatı, 29 Ekim 2015 tarihinde Fuat Avni adli Twitter hesabından Şırnak’ta seçim hilesi yapacakların listesi başlığıyla yapılan açıklamada üyeleri olan Aykut Mermer’in isminin de geçtiğini dile getirdi. Çatı, "Ne gariptir ki bu listede Şırnak ilinden iki isim geçmekte ve bu isimlerin bir tanesi KESK üyesi birisi de bizim üyemiz Memur-Sen üyesidir. Ne kasıtla yapıldığı bilinmeyen bu twitte Fuat Avni’nin çuvalladığı görülmekte ve üyemiz Aykut Mermer’in bu durumla hiç bir alakası bulunmamaktadır. Şırnak’ta iki isim göz önüne alındığında Fuat Avni’nin yegane amacı ortamı provoke edip insanlarımız arasında nifak tohumları ekmektir. Fuat Avni’yi çaldıkları liste, bilgi ve belgelerle besleyen ihanet şebekesi, artık bu işlerden vazgeçmelidir. Zira hainlerin ulaşacağı bir hedef yoktur. Daha fazla insan, suç ortağı durumuna düşmemelidir" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!