Fuarın gözdesi 'Atakum' oldu

Güncelleme Tarihi:

Fuarın gözdesi Atakum oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2016 16:39

Fuarın gözdesi 'Atakum' oldu

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - İSTANBUL'da devam eden ve Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından 9’ncu kez düzenlenen 'Samsun Tanıtım Günleri'ne damgasını vuran Atakum Belediyesi standı, gurbetçi Samsunluların buluşma noktası haline geldi.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından İstanbul'da gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günleri, birbirinden renkli görüntüler eşliğinde devam ediyor. Maltepe miting alanında devam eden Samsun Tanıtım Günleri, Samsunluları buluşturuyor. Atakum İlçesinde son dönemde hayata geçirilen projeler, gerçekleştirilen çalışmalar ve planlanan yatırımlarla ilgili vatandaşların bilgilendirildiği stantlarda, gurbetçi Samsunlulara çeşitli hediyeler veriliyor.

Samsun Tanıtım Günlerinde, Atakum Belediyesi standına gösterilen yoğun ilgi karşısında memnuniyet duyduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İstanbul, Samsun'dan sonra en çok hemşehrimizin yaşadığı kentimiz. Bu anlamda hemşehrilerimizin memleket hasretini bir nebze de olsa giderdiğimize inanıyorum. Bu sayede şehrimizde, ilçemizde yaşanan değişim ve gelişimi hemşehrilerimizle paylaşmış oluyoruz. Karadeniz Bölgesinin en gözde ilçesine yakışır bir stant ile Samsun Tanıtım Günlerinde hemşehrilerimizle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.





FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!