Fuar'da kültür ve sanat şöleni yaşanacak

Güncelleme Tarihi:

Fuarda kültür ve sanat şöleni yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2017 11:12

Fuar'da kültür ve sanat şöleni yaşanacak

Haberin Devamı

FOLKART'ın ana sponsoru olduğu 86. İzmir Enternasyonal Fuarı, Uluslararası Kültür-Sanat-Gösteri Şöleni'ne dönüşecek.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda 86. İEF'nin ana sponsoru olan Folkart, fuarda birbirinden ilginç, güzel, dikkat çekici etkinliklere imza atacak. Kültürpark Fuar Alanı'nda 18-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenecek 86. İzmir Enternasyonal Fuarı, Folkart Ana Sponsorluğu'nda kültür ve sanat şölenine dönüşecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan 86. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda tiyatro oyunları, müzikaller, gösteriler ve caz konserleri yer alacak. Atatürk Açıkhava Tiyatrosu ve İsmet İnönü Sanat Merkezi'ndeki gösteri, müzikal ve tiyatrolar için Biletix'ten (3 TL) bilet alınabilecek. Alınan biletle fuar alanına da ücretsiz girilebilecek. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Türkiye'yi ve dünyayı, bir kez daha İzmir'e davet ediyoruz. Çünkü ziyaretçilere 86. İEF'de Uluslararası Kültür-Sanat-Gösteri Şöleni yaşatacağız. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, İsmet İnönü Sanat Merkezi, Mogambo ve fuarın sürpriz bazı noktalarında düzenleyeceğimiz etkinlikler fuar ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacağız" dedi.

TİYATRO VE GÖSTERİLER SAHNELENECEK

Alice Harikalar Diyarı, teknolojiyle yaratılan muhteşem görüntüler, ışık ve renkler arasındaki dans gösterileriyle İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yeniden can buluyor olacak. Alice Harikalar Diyarında, 19-20-21-22 Ağustos tarihlerine Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda izlenebilecek.  Fuarın 23 ve 24 Ağustos tarihlerindeki bir diğer müzikal konuğu ise Hisse-i Şayia (Bir Evlilik Komedisi) olacak. Açıkhava Tiyatrosu 25 Ağustos'ta Mahşer-i Cümbüş müzikaline ev sahipliği yapacak. İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde Bir Zamanlar Gazino'da isimle oyunla başlayacak tiyatro şöleninde hergün ayrı bir oyun fuar ziyaretçileriyle buluşacak. Sırasıyla Ahududu, Aşkım Kapışmak ve Nilgün Belgün ile “İlişkiler Komedisi", Aşk-ı Memduh, Hedwig ve Angry Inch, Sevgilime Göz Kulak Ol, Akidezadeler “Bir Tatlı Huzur", Cimri ve Beni Nükhet Duru Sanıyorlar isimli 9 farklı oyun sahnelenecek.

MOGAMBO CAZ GECELERİ

Caz geceleri her gün, saat 22.00'de 'The Gaffers' Grubu'nun performansıyla başlayacak. Mogambo'da dünyaca ünlü sanatçılar sahne alacak. Grammy ödülüne aday gösterilmiş bir sanatçı Lisa Simone ile 19 Ağustos'ta başlayan caz geceleri, 20 Ağustos'ta Bülent Ortaçgil'le devam edecek. 21 Ağustos gecesi, Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları projesi Mogambo Caz Geceleri'nde olacak. 22 Ağustos'ta Mogambo'nun konuğu Vedat Sekman olurken, yaşayan en önemli caz vokalistlerinden Dee Dee Bridgewater'in kızı olan China Moses da 23 Ağustos'ta dinleyicileriyle buluşacak. Fatih Erkoç ise 24 Ağustos gecesi hayranlarıyla buluşacak. Geçmişte uzun yıllar Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan Della Miles ise 25 Ağustos akşamı Mogambo'yu renklendirecek. Ferit Odman, 26 Ağustos'ta Mogambo Caz Geceleri'nde yerini alacak. Caz geceleri 27 Ağustos Pazar günü Zuhal Olcay ile son bulacak.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!