Fuar alanı yetmedi

Güncelleme Tarihi:

Fuar alanı yetmedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2011 21:55

Nisan ayında kapılarını açmaya hazırlanan MODEKO Fuarı’na başvurular şimdiden kapandı. Büyük ilgi gören fuarda 50 firmanın talebi geri çevrildi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’na sığmıyor. 4-8 Nisan 2012 tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda yer kalmadı. Bölgesel fuarların güç kazandığına dikkat çeken Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, bahçe mobilyalarını açık alanda sergileyecek olmalarına rağmen 50 firmanın katılım taleplerinin karşılanamadığını söyledi.

Üç yıldır sıkıntılı

Yıllardır yerli mobilya imalatçısının üretim gücünü ortaya koyduğu MODEKO Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı, özellikle son üç yıldır İzmir Uluslararası Fuar Alanı’na sığmıyor. KOSGEB, İTO, EBSO ve İzmir Mobilyacılar Odası işbirliği ile fuarı düzenleyen Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, yer tahsislerinin tamamlandığını belirterek, “Yerli mobilyacılar özel tasarımları ile üretim güçlerini bu organizasyonda ortaya koyuyor. Onların kaliteden ödün vermeden ortaya koyduğu hesaplı fiyatlar profesyonellerin büyük ilgisini çekiyor. Kaybedeni olmayan fuar, ticaret hacmini yükseltiyor. 50 firmanın katılım taleplerini karşılayamadık. Katılımcı 200 firmamız ile MODEKO 2012’yi gerçekleştireceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!