FSV Duisburg deplasmanda güldü

Güncelleme Tarihi:

FSV Duisburg deplasmanda güldü
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:41

Niederrhein Landesliga 2. grubunda şampiyonluk mücadelesi veren FSV Duisburg, haftayı deplasman galibiyetiyle kapadı.

Haberin Devamı

Almanya’nın Duisburg ve bölgenin en üst klasmanı olan Landesliga‘da puan mücadelesi veren FSV Duisburg, VfB Speldorf deplasmanda aldığı 1-3 galibiyetle lig ikinciliğine kuruldu.

Sezonun ikinci yarısında üst üste aldığı deplasman galibiyetleri ile şampiyonluk potasına giren FSV Duisburg, son beş haftada 3. deplasman galibiyetini alarak puanını 48'e çıkardı.

Hafta arasında oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan takımın golcü ismi Almir Sogolj'nin oynamadığı VfB Speldorf deplasmanında goller Tanju, Siminenko ve Ali'den geldi.

FSV Duisburg deplasmanda güldü

FSV DUİSBURG İKİNCİ DEVREDE ZORLANDI

Yağmurlu bir havada oynanan karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 5‘inci dakikada geldi.  Bora'nın sağ kanattan ceza sahasına ortasını çok iyi değerlendiren Tanju, takımını deplasmanda öne geçirdi: 0-1

Haberin Devamı

27’nci dakikada Bora'nın düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşunu 25 metreden doksana atan Michael Simineko, skoru 0-2'ye taşıdı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başında VfB Speldorf farkı bire indirince, FSV Duisburg zor anlar yaşadı.

FSV Duisburg 80’inci dakikada Ali Başaran'ın ayağından kazandığı golle rahatladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında skor değişmedi ve maç FSV Duisburg'un deplasman galibiyetiyle sonuçlandı: 1-3.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!