Yokuş aşağı son sürat gidip iş yerine daldı!

Güncelleme Tarihi:

Yokuş aşağı son sürat gidip iş yerine daldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 16:08

Arkadaşının freni tutmayan bisikletiyle yokuş aşağı son sürat inen çocuk mahalleyi karıştırdı. İzleyenlerin şaşkın bakışları arasında yolun sonundaki iş yerine giren çocuk yaralandı.

Haberin Devamı

İstanbul Şişli'de güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kaza, 1 hafta önce Beyoğlu'nda meydana geldi. 13 yaşındaki Cumali Özgörür, arkadaşının bisikletini ödünç aldı ve sokakta dolaşmaya başladı. Çocuk bir süre sonra freni çalışmayan bisikletle yokuş aşağı inmeye başladı. Bisiklet öyle bir hıza ulaştı ki onu durdurmak neredeyse imkansız hale geldi. Cumali Özgörür'ün kontrolünden çıkan bisiklet yokuşun sonundaki boya ve yalıtım malzemesi satan iş yerinin kapısını yerinden söküp içeri daldı.

Kaza sonrası çocuk yaralanırken, iş yerinde maddi hasar oluştu, bisiklet ise hurdaya döndü. Bu anlar ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde bisikletin hızlı bir şekilde yokuş aşağı ilerliyor. Daha sonra da iş yerinin kapısından içeri giriyor. Çocuk hızla yokuş aşağıya ilerlerken ailesi ve çevredekiler telaşlı peşinden koşuyor.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!