Freni boşalan kamyonet bahçe duvarını yıkıp binaya çarptı

Güncelleme Tarihi:

Freni boşalan kamyonet bahçe duvarını yıkıp binaya çarptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 17:30

Freni boşalan kamyonet bahçe duvarını yıkıp binaya çarptı

Haberin Devamı

Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) - SAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nde rampada freni boşalan kamyonet yol kenarındaki bahçe duvarını yıkıp 3 katlı binanın zemin ve birinci katındaki balkonlara çarparak evin bahçesine düştü. Sürücü Yusuf Öztürk (28) hafif yaralanırken, cep telefonu birinci katın balkonunda bulundu.
Kaza, Serdivan Üniversite Caddesi Tapu Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde (SASKİ) çalışan Yusuf Öztürk idaresindeki 34 LZ 5047 plakalı kuruma ait kamyonet rampada freni boşalınca kontrolden çıktı. Kamyonet yol kenarındaki 3 katlı bir binanın bahçe duvarını yıkarak birinci ve zemin katın balkonuna çarpıp evin bahçesine düştü. Büyük bir gürültüyle dışarıya çıkan vatandaşlar durumu hemen polise ve 112 Acil'e bildirdi. Kazada, Yusuf Öztürk hafif yaralandı. Yusuf Öztürk kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olay yerine gelen polis, Yusuf Öztürk'ün yakınlarına haber vermek için cep telefonunu bulmaya çalıştı. Telefon araçta bulunamadı. Yardım için olay yerine gelen vatandaşlar polislerle birlikte aradıkları cep telefonunu aracın çarptığı birinci katın balkonunda buldu. Polis, daha sonra camları parçalanan balkondaki telefonu alarak yaralının yakınlarına haber verdi. Kaza sonucu hurdaya dönen kamyonet, olay yerine gelen çekiciyle evin bahçesinden kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!