Fransız yıldız Tautou, seyircileri selamladı

Güncelleme Tarihi:

Fransız yıldız Tautou, seyircileri selamladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 14:45

Fransız yıldız Tautou, seyircileri selamladı

Haberin Devamı

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Antalya Film Festivali'ne katılan Fransız yıldız Audrey Tautou, başrolünü oynadığı 'Sonsuzluk' filminde seyircileri selamdı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 53'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan Fransız yıldız Audrey Tautou, başrolünü oynadığı 'Sonsuzluk' filminin Atatürk Kültür Merkezi'ndeki gösterimine katıldı. Tautou, filmi izlemeye gelen sanatseverleri selamladı. Antalya'ya gelerek filmi kişisel olarak takdim etmesinin kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Tautou, seyircilerden filmin yüreklerini alıp götürmesine istedi. Eşi ve benzeri olmayan bir film izleyeceklerini ifade eden Tautou, “Görülmeye değer bir film. Büyük keyif almanızı diliyorum" dedi.
SONSUZLUK FİLMİ
'Bisikletçi' ile Venedik Film Festivali'nde 'Altın Aslan' kazanan yönetmen Tran Anh Hung, 19'uncu yüzyıl sonundan 20'nci yüzyıl sonuna dek uzanan süreçte bir ailenin kadınlarının öyküsünü anlattığı 'Sonsuzluk' adlı filmini, Alice Ferney'in 'Dulların Zarafeti' adlı kitabından uyarladı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!