Gündem Haberleri

    Fransız lezzeti

    Hürriyet Haber
    31.03.1998 - 00:00 | Son Güncelleme:

    Fransa'da yaklaşık 30 yıllık bir tarihi geçmişe sahip olan ve bu süre zarfındaki 29 şubelik zincirini anavatanında geliştiren Hippopotamus Restaurantları, yurtdışındaki ilk şubelerini İstanbul'da açtı.

    ‘‘Su Aygırı’’ anlamına gelene Hippopotamus Restaurantları'nın 30'uncu ayağı olan ve Maslak'ta faaliyete geçen Hippopotamus Restaurant'ta, her Fransız şubesinde olan kırmızı masa örtülerine, halılara, tuğla duvarlar, gömme TV'ler, özel Hipo TV kanalı, Fransız şarapları, ızgara mönülere ve güleryüzlü hizmete rastlamak mümkün.

    Restaurantlarının 200 oturma kapasiteli olduğunu hatırlatan Hippopotamus Restaurantı Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Moran, en büyük amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu belirtiyor. ‘‘Bu restaurantta Paris'te kullanılan menünün aynısı müşterilere sunuluyor’’ diyen İşletme Müdürü Başar Ermiş ise fiyatlar konusunda da son derece makul olduklarını hatırlattı. Ermiş, ‘‘İyi vakit geçirmek, hafif ızgaralar yiyebilmek ve hoş bir ambiyans içinde yer alabilmek için Hippopotamus son derece ideal bir mekan’’ dedi.






    Etiketler:
    

    EN ÇOK OKUNAN HABERLER

      Sayfa Başı