Fransız Le Monde Gazetesi Yılmaz Büyükerşen İle Söyleşi Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Fransız Le Monde Gazetesi Yılmaz Büyükerşen İle Söyleşi Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 16:26

FRANSA’NIN DÜNYACA ÜNLÜ GAZETESİ LE MONDE ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ BÜYÜKERŞEN İLE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Fransa’nın dünyaca ünlü gazetesi Le Monde, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile söyleşi gerçekleştirdi.
Fransız Le Monde gazetesi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile makamında röportaj gerçekleştirdi. Hayata geçirdiği başarılı şehircilik projeleri ile Türkiye ve Dünyada örnek alınan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarının konu alındığı söyleşide Başkan Büyükerşen, Eskişehir’deki gelişimi anlattı.
Le Monde gazetesi temsilcisi Marie Jego ile gerçekleştirilen söyleşide Eskişehir’in son yıllardaki büyüleyici değişimi, kardeş şehirler ile ilişkileri, kültür ve sanat alanında ses getiren ve örnek alınan projeleri yer aldı. Ayrıca, Yılmaz Büyükerşen son yıllarda İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerden Eskişehir’e tersine bir göç başladığını ve insanların önemli bir kısmının Eskişehir’de yaşamak istedikleri için gelip yerleştiklerini anlattı.
Le Monde temsilcisi Marie Jego, Eskişehir’deki değişimi bir büyüye benzeterek başarılı projelerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i tebrik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!