Fransız Kültür Merkezi ile TOBB Üniversitesi'nden işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Fransız Kültür Merkezi ile TOBB Üniversitesinden işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 12:33

Fransız Kültür Merkezi ile TOBB Üniversitesi'nden işbirliği

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Fransız Kültür Merkezi ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliği anlaşması imzaladı. Bu kapsamda iki kurum arasında kurumsal deneyimlerin paylaşılması, ortaklaşa projelerin geliştirilmesi planlandı.
İşbirliği anlaşması imza töreni TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Şahin ve Fransa'nın Türkiye Büyükelçiliği Kültür Etkinlikleri ve İşbirliği Müsteşarı ve Türkiye Fransız Kültür Merkezi Müdürü Eric Soulier'nin katılımı ile Türkiye Fransız Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve TOBB  Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliği anlaşması kapsamında iki kurum arasında kurumsal deneyimlerin paylaşılması, ortaklaşa projeler geliştirmek, bilgi paylaşımında bulunmak ve  ortak çalıştaylar düzenlemek konularını içeriyor.
İmza törenine TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nden Rektör Prof. Dr. Adem Şahin, Dr. Taner Yapar (Bölüm Başkanı), Dr. Elif Kalemci (İYD Birim Koordinatörü), Estelle Davutoğlu (Uluslararası Girişimcilik Bölümü Koordinatörü), Türkiye Fransız Kültür Merkezi'nden Eric Soulier (Fransa'nın Türkiye Büyükelçiliği Kültür Etkinlikleri ve İşbirliği Müsteşarı ve Türkiye Fransız Kültür Merkezi Müdürü),  Christophe DESSAUX  (Fransa'nın Türkiye Büyükelçiliği Kültür Etkinlikleri ve İşbirliği Müsteşar yardımcısı, Türkiye Fransız Kültür Merkezi Müdür yardımcısı)  ile Jean Michel Berthe (Fransa'nın Türkiye Büyükelçiliği Eğitim ve Dil İşbirliği Ataşesi) katıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!