Fransız basını: Lucescu Trabzonspor'la anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Fransız basını: Lucescu Trabzonsporla anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 14:09

Fransız medyası sene sonunda Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona erecek olan Mircea Lucescu'nun Trabzonspor'la anlaştığını duyurdu.

Haberin Devamı

Orange Sport’da yer alan haberde, şampiyonlar ligi çeyrek finalinde Manchester City’ye elenen Paris Saint Germain’in Laurent Blanc’ın yerine yeni teknik direktör arayışına başladığını iddia etti. PSG’nin takımın başına getirmeyi düşündüğü isimler arasında yer alan Lucescu’nun ise gelecek sezon için Trabzonspor ile şimdiden anlaştığı kaydedildi. Bu nedenle Rumen teknik adamın Paris ekibine gelmesinin zor olduğu bildirildi.

PSG'NİN GÜNDEMİNDE MOURINHO DA VAR
Bu arada PSG’nin Lucescu’nun yanı sıra takımın başına getirmeyi düşündüğü isimler arasında Chelsea’den ayrıldıktan sonra henüz bir takımı çalıştırmayan Jose Mourinho da bulunuyor. Manchester United ile ismi anılan ancak İngiliz ekibinin Van Gaal’ın yerine Ryan Gigg’s’e yönelmesi, Mourinho’nun PSG’ye gelişini kolaylaştıracağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

MUHARREM USTA'NIN SEÇİM VAADİ
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, başkanlık seçimleri öncesi kazanması halinde Trabzonspor’a teknik direktörlük görevi için Mircea Lucescu’yu getireceği sözünü vermişti. Ancak Mircea Lucescu’nun Ukrayna ekibiyle kontratının devam etmesi nedeniyle bu karar sezon sonuna bırakılmıştı. (amk.sozcu.com.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!