Volkan Demirel ve Nani'den flaş açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Volkan Demirel ve Naniden flaş açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 00:44

Fenerbahçe'nin yıldızları Volkan Demirel ile Nani NTV Spor’da yayınlanan ‘Rıdvan Dilmen’le Adil Oyun’ programına gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Milli Takım formasını tekrar giymek için hazır olduğunu söyledi. 

Volkan, Milli Takım’a geri dönmesi ile ilgili öğrencilerin sorusu üzerine şunları söyledi:

“Kazakistan maçında sahaya çıkar çıkmaz uğultu başladı. Eşim, annem alıştı; ama olay kızıma kadar ulaşınca burada bir nokta koymak istedim. Fatih Hocam’a ‘Beni çağırma’ dedim. Milli formayı tekrar giymek istiyorum. Ama önemli olan Fatih Hoca’nın ne düşündüğüdür.”

‘KALEDE GELİNCE ÜST ÜSTE GELİR’

- “VOLKAN Babacan’ın “Keşke böyle bir olay yüzünden Milli Takım kalesine geçmeseydim. Ama benim hayalimdi. Bu formayı da layığıyla taşımak istiyorum” sözlerinin hatırlatılması üzerine Volkan Demirel şunları söyledi: “O benim kardeşim. Adından dolayı çok severim. Beraber çalışma imkanımız da oldu. Söyledikleri için teşekkür ederim.”
“Kalecilik de denk gelirse hep kötü gider. Benim başıma geçen sene son zamanlarda geldi. Kitleniyorsunuz, bir şey yapamıyorsunuz. Şu an Tolga Zengin’in yaşadığı da budur.”

Haberin Devamı

‘Beni sevmediklerini iyi biliyorum’

- FENERBAHÇEli başka kaleciye Milli Takım’da daha fazla tepki gösterilmediği ve kendisine neden tepkinin daha sert olduğu sorusuna ise Volkan şu yanıtı verdi; “Beni sevmiyorlar. Ben de taraftarken rakip takımın sembolü oyuncuyu sevmezdim. Çok seven de sevmeyen de Galatasaray taraftarı var. Benim durumum farklı. Bir yerden sonra kendiniz ayarlayamıyorsunuz Milli Takım’ın kendine özel stadı olması gerekir.”

Başkan sert ama babacan

- VOLKAN, “Başkanımız sertir; ama babacandır. Çok değer verdiğim bir insandır. Fenerbahçe’ye kendisini adamış, Fenerbahçe için gecesini gündüzünü katmış bir insan. Böyle başkanımız olduğu için gurur duymamız gerekir” dedi.

-Ronaldo Fener’de oynar mı?

-Çıkınca arayıp bir sorayım

- LUİs nani’nin Cristiano Ronaldo cevabı tüm salonu kahkahaya boğdu...
Bir öğrencinin Portekizli yıldıza, “Ronaldo Fenerbahçe’de oynar mı?’ sorusunu sorması üzerine Nani’nin “Çıkınca onu arayıp soracağım” yanıtı herkesi güldürdü...

Burada mutluyum

Nani şöyle devam etti: “F.Bahçe’ye geldiğim andan itibaren kendim ve ailem adına çok güzel şeyler hissettim. Buraya layık olmak için elimden geleni yapacağım.
Benim hedefim hep 1 fazlasını yapmak. Kendimi çok iyi hissediyorum.”

Haberin Devamı

Gelip büyüklüğü gör...

- NANİ, “Birçok arkadaşım Türkiye’ye gelmeden önce bana “Şehir, kulüp, F.Bahçe nasıl’ diye sordu. Onlara yanıtım hep aynı oldu: “Sana bir uçak bileti ayarlayayım, buraya gel ve F.Bahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gör.”

Beşiktaş’ın hucümunu beğeniyorum

- NANİ, “Beşiktaş’ın orta saha ve hücum bölgesini çok beğeniyorum.
En çok beğendiğim isimler ise Gökhan Töre ile Gomez. Bu ikili çok gol atıyor. Sosa da rakiplerin dengesini çok bozuyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!