Fransa98'de bugün

Güncelleme Tarihi:

Fransa98de bugün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hollanda-Meksika 17.00

Liderlik için karışacaklar

E Grubu'nda averajla lider Hollanda, takipçisi Meksika ile St Etienne'in Guichard Stadı'nda karşılaşıyor. Saat 17.00'de başlayacak mücadeleyi Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'ndan Abdul Rahman Al-Zeid yönetecek ve TRT-1'den naklen yayınlanacak. Sahadan galibiyetle ayrılacak takım grup lideri olarak 2. tura çıkacak, yenilen ekip ise Belçika-G.Kore maçının sonucuna göre tur kapısını aralayabilecek.

Belçika- G.Kore 17.00

Kırmızı Şeytanlar mucize arıyor

Belçika tur umudu için iddiası kalmayan Güney Kore önüne çıkıyor. Paris Parc des Princes Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Brezilya Federasyonu'ndan Marcio Rezende de Freitas'ın yöneteceği maç TRT-2'den naklen yayınlanacak. Belçika'nın E Grubu'ndan 2. tura çıkma şansını yakalayabilmesi için sahadan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Almanya-İran 22.00

İran, Panzerler karşısında tur arıyor

Almanya, sürpriz takım İran ile Montpellier'in La Mosson Stadı'nda karşılaşıyor. Paraguay Federasyonu'ndan Epifanio Gonzalez Chavez'in yöneteceği maç saat 22.00'de başlayacak ve TRT-3'ten naklen yayınlanacak. Sahadan galibiyetle ayrılacak takım 2. tura yükselecek. Beraberlik halinde ise Almanya turu geçerken, İran'ın 2. tura çıkabilmesi için Yugoslavya'nın ABD'ye farklı skorla yenilmesi gerekiyor.

ABD Yugoslavya 22.00

Yugoslavya'ya beraberlik yetiyor

Almanya karşısında galibiyeti kaçırıp, tur umudunu son maça bırakan Yugoslavya, iddiası kalmayan ABD ile Nantes'ın Beaujoire Stadı'nda oynuyor. Mısır Federasyonu'ndan Gamal Ghandour'un yöneteceği maç saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı TRT-1 naklen ekrana getirecek. Yugoslavya sahadan galibiyetle ayırlırsa 2. tura yükselirken, beraberlik ve yenilgi halinde tur şansı Almanya-İran maçının sonucuna bağlı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!