Fransa heyeti, Dülger ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

Fransa heyeti, Dülger ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 12:53

Fransa heyeti, Dülger ile görüştü

Haberin Devamı

Reşit ÇELEBİOĞLU/ KİLİS, (DHA)- AK Parti Kilis Milletvekili Hilmi Dülger, Fransa heyetiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüştü.
Fransa Avrupa İşleri Komisyon Başkan Yardımcısı, SenatörAndre Reichhardt, Fransa dışında yaşayan Fransızları temsil eden Senatör Jean-Yves Leconte, Raportör Si Mohammed Al ve Fransa Büyükelçiliği Avrupa İşlerinden Sorumlu Başkatip Marc Ivarra'dan oluşan heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekili Hilmi Dülger'i ziyaret etti. Misafir heyeti kapıda karşılayan Dülger, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Küresel teröre karşı güvenlik işbirliği ve bu konudaki ülkemizin tecrübeleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'ndeki 'Türkiye'de Demokratik Kurumların İşleyişi' konulu oturumun sonundaki oylamada alınan kararın bizim nazarımızda hiçbir hukuki yönü olmadığını ve kararın siyasi bir karar olduğu yönündeki haklı görüşlerimizi paylaştık" dedi.
Fransız heyet de sıcak, samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı için memnuniyetlerini ifade ederek, milletvekili Dülger’e teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!