Fransa 98'den kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Fransa 98den kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kosta ile Stoichkov kapıştı

Bulgaristan'ın kupada istediği sonuçları alamaması takım içinde gerilimin yaşanmasına neden oldu. Stoichkov ve Penev'in kampı terkederek gece kulüplerinde sabahlamasına kızan Kostadinov, Stoichkov'un suratına ekmek attı. Tabakların, bardakların uçuştuğu kavga güçlükle yatıştırıldı.

Hakemlere seks yasağı

Dünya Kupası'nda futbolcuların yanı sıra hakemler de sıkı bir kamp dönemi geçiriyorlar. Paris yakınlarındaki Gressy'de kampta bulunan hakemler günde iki kez antrenman yapıyor. Ziyaretçinin kabul edilmediği kampta hakemlere seks yapma yasağı da getirildi.

Ortega'nın İlie saplantısı

Arjantin'in as futbolcusu Ortega, Adrian İlie yüzünden Valencia'dan ayrılma noktasına geldi. İlie'nin gelmesi ile Valencia'da ikinci plana düştüğüne inanan Ortega, kupa sonrası İtalya'nın Sampdoria takımına transfer olmayı düşündüğünü söyledi.

Cankurtaran Preciado

16. Dünya Kupası'nda Kolombiyalı Preciado, bu kupada oyuna sonradan girip takımına galibiyet getiren ilk futbolcu oldu. Kupada şimdiye dek yapılan 32 maçta, oyuna sonradan giren futbolculardan 6'sı gol atmıştı. Tunus galibiyeti ile Kolombiya, kupada oynadığı 12. maçında 3. galibiyetini elde etti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!