FOX TV'nin yeni dizisi No: 309 Çarşamba günü başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

FOX TVnin yeni dizisi No: 309 Çarşamba günü başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 11:03

FOX TV'nin yeni dizisi No:309 1 Haziran Çarşamba günü ekranlarda olacak. Peki, başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un paylaştığı dizinin hikayesi nedir? No:309 dizisinin ilk bölüm fragmanları ve dizi hakkında merak ettiklerinizi haberimizde derledik.

Haberin Devamı

FOX TV  yaz dönemi ekranlarında yeni dizisi No:309'u yayınlayacak. Yapımcılığını Gold Film ile Faruk Turgut üsteleniyor. 1 Haziran Çarşamba günü izleyicilerle buluşucak olan No:309 yeni romantik komedi dizinin başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı yer alıyor. Peki FOX TV'nin yeni dizisi No:309'un oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? No:309 dizisinin konusu oyuncu kadrosu ve ilk bölüm fragmanları sizlerle...

ZORAKİ AŞK

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.
Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..
Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 çarşamba akşamı FOX'ta başlıyor!

NO: 309 İLK BÖLÜM TANITIMI



NO: 309 İLK BÖLÜM 2. TANITIMI



NO: 309 İLK BÖLÜM 3. TANITIMI



YENİ DİZİ NO:309'UN KONUSU

Haberin Devamı

Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.
Başrollerinde Demet Özdemir ve Onur Akkaya'nın yer aldığı No: 309 yakında FOX'ta başlıyor!

FOX TVnin yeni dizisi No: 309 Çarşamba günü başlıyor


OYUNCULAR

Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Sevinç Erbulak ve Özlem Tokaslan’ın bulunduğu dizinin kadrosuna iki yeni isim dahil oldu. Dizinin kadrosuna daha önce Sihirli Annem, Akasya Durağı gibi dizilerde rol alan ”Suat Sungur” ile ”Deliha” filmi ve ”Ben de Özledim” dizisinde rol alan Mehmet Cihan Ercan dâhil oldu. Dizi kadrosunda Gökçe Özyol, Beyti Engin, Fatma Toptaş ve Pelin Ulukşar da eşlik edecek.

NO:309'UN KÜNYESİ

Türü: Romantik Komedi
Yapım Şirketi: Gold Yapım
Yapımcı: Faruk Turgut
Senarist: Aslı Zengin, Banu Zengin
Yönetmen: Tolga Pulat

BAKMADAN GEÇME!