(FotoÄŸraflı Bülten Dağıtımı) UludaÄŸ Ekonomi Zirvesi - Kadın Dostu Åžirketler Ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

(Fotoğraflı Bülten Dağıtımı) Uludağ Ekonomi Zirvesi - Kadın Dostu Şirketler Ödüllendirildi
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:06

(Fotoğraflı Bülten Dağıtımı) Uludağ Ekonomi Zirvesi - Kadın Dostu Şirketler Ödüllendirildi

Haberin Devamı

BASIN BÃœLTENÄ°

Capital Dergisi tarafından iş yaşamında kadın istihdamının önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen ve Türkiye’nin ‘Kadın Dostu Şirketleri’ni ortaya çıkaranKadın Dostu Şirketler Araştırması’nın ödül töreni Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde gerçekleştirildi. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Nutricia’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Kadın Dostu Şirketler’ ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Capital Dergisi tarafından gerçekleştirilen araştırma sonucunda, Türkiye’nin en çok kadın çalışanına sahip şirketi İş Bankası’nın ödülünü İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Senar Akkuş, Nutricia Genel Müdürü Gamze Çuhardaroğlu’nun elinden aldı.

En fazla kadın yönetici çalıştıran şirketi LC Waikiki’nin ödülünü Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’e verdi.

Kadın yönetici sayısı en fazla şirket olan Anadolu Grubu’nun ödülünü Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş’in elinden aldı.

Kadın çalışan oranı ve kadın yönetici oranı en yüksek şirket seçilen İpekyol’un iki ödülünü de Capital Dergisi Haber Müdür Yardımcısı Şeyma Öncel Bayiksel İpekyol Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Avcı’ya verdi.

Kadın çalışan oranı en yüksek grup ve kadın yönetici sayısı en fazla olan grup olan Sun Grubu’nun ödülünü Sun Grup Genel Müdür Yardımcısı Melis Metinoğlu Capital Dergisi Yazı İşleri Müdürü Ebru Fırat Tayman’ın elinden aldı.

Kadın çalışan oranını en fazla artıran grup olan Ekol Lojistik’in ödülünü Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Gonca Karakaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’a verdi.

Kadın yönetici sayısını en çok artıran şirket Limak Yatırım’ın ödülünü ise Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in elinden aldı.

 

 

Kadın çalışan sayısı en fazla olan şirket              İş Bankası

Kadın çalışan sayısı en fazla olan grup              ÂKoç Holding

Kadın yönetici sayısı en fazla olan şirket              LC Waikiki

Kadın yönetici sayısı en fazla olan grup               Anadolu Grubu

Kadın çalışan oranı en fazla olan şirket                 İpekyol

Kadın çalışan oranı en fazla olan grup                   Sun Grubu

Kadın yönetici oranı en yüksek grup                     Sun Grubu

Kadın yönetici oranı en yüksek şirket                    İpekyol

Kadın çalışan sayısını en çok artıran şirket             Ekol Lojistik

Kadın yönetici sayısını en çok artıran şirket            Limak Yatırım

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!