Fotoğraflarla anneliğin öyküsü

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraflarla anneliğin öyküsü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2010 14:18

Anneler Günü’ne özel… Fotoğraflarla anneliğin öyküsü…

Haberin Devamı

Doğum fotoğrafçısı Handan Hacıhaliloğlu, aralarında ünlü anne ve bebeklerin de yer aldığı fotoğraflarından oluşan özel bir sergiyi Mayıs ayında, Anneler Günü’ne özel olarak Acıbadem Maslak Hastanesi’nde tüm anne ve anne adaylarının beğenisine sunuyor. 

Anne olmanın öyküsünü belgesel fotoğraflarla anlatan Handan Hacıhaliloğlu, hamilelikle başlayan annelik öyküsü ve anne olmanın ilk dakikalarını anlattığı bu özel sergisi için; sanat, spor ve medya dünyasından anne ve bebeklerinin de; hamilelik ve doğum anı karelerini sergisinde sunacak.

Siyah – beyaz ağırlıklı çekilen fotoğraflar, yurtdışında “photo-journalism” olarak da bilinen belgesel tarzda ele alınıyor. Acıbadem’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 50 fotoğraftan oluşan sergi, 03–16 Mayıs tarihleri arasında Acıbadem Maslak Hastanesi’nde geziye açık tutulacak.  

Handan Hacıhaliloğlu Hakkında:
 

1979 İstanbul doğumlu olan Handan Hacıhaliloğlu, Bilgi Üniversitesi ve Galata Fotoğrafhanesi’nde teorik ve uygulamalı eğitim alarak, belgesel fotoğrafçılık alanında proje bazlı çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Haberin Devamı

Photo-journalism (Belgesel Fotoğrafçılık) olarak da bilinen hikayesel fotoğrafçılığın öncülerindendir. Kişilerin hayatında dönüm noktaları olan, hamilelik, doğum, bebek ve evlilik gibi özel günlere yönelik kişisel albüm ve proje çalışmaları hazırlamaktadır. 
 
Anne olmaya hazırlanan ya da aileleri ile özel bir albümüm olsun diye düşünenler www.yepyenihayat.com sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!