Fotoğrafın ustaları EXPO 2016 Antalya'yı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Fotoğrafın ustaları EXPO 2016 Antalyayı gezdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:27

Fotoğrafın ustaları EXPO 2016 Antalya'yı gezdi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) uluslararası fotoğraf jürisi üyeleri, EXPO 2016 Antalya sergi alanını ziyaret etti.

TFMD Başkanı Rıza Özel'in başkanlığındaki heyete EXPO 2016 Antalya Ajansı Basın Sözcüsü Erol İşbilir eşlik etti. Fotoğrafın ustaları, 1121 dönümlük alanda yer alan ülke bahçeleri, EXPO Gölü'nü, bitki heykellerin de yer aldığı bölgeleri gezdi ve yeşil köprü üzerinden EXPO Kulesi'ni, Restoranlar Sokağı'nı ve alanı fotoğrafladı.

Uluslararası fotoğraf jürisinde bulunan İz TV Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Aral, Reuters Türkiye Fotoğraf Editörü Murat Sezer, Sabah Gazetesi Fotoğraf Editörü Kutup Dalgakıran, Paul Hansen, Heidi Levine, ANP Fotoğraf Editörü Pelin Tatlı, Anadolu Ajansı Görsel Haberler Daire Başkanı Ahmet Sel Türkiye'nin ilk EXPO'suna hayran kaldı. Jüriye, TFMD Başkan Yardımcısı Osman Altınışık, Öner Şan, genel sekreter yardımcısı Ahmet İzgi ve mali sayman Hamza Şahin de eşlik etti.

TFMD'nin geleneksel fotoğraf yarışmasını sonuçlandırdıklarını söyleyen Başkan Özel, Türkiye'nin ilk EXPO'su olan EXPO 2016 Antalya'yı ziyarete açılmadan görmek istediklerini söyledi. Başkan Özel, "Türkiye'ye ve Antalya'ya önemli bir katkısı olacak EXPO 2016 Antalya'da emeği olan herkesi gönülden kutluyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!