Forum Mersin’de Cumhuriyet Coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Forum Mersin’de Cumhuriyet Coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 12:41

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, 8. kuruluş yıldönümü kutlamalarını, Cumhuriyet Bayramı ile birleşerek tam bir şölene dönüştürecek.
Forum Mersin AVM, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. yılını coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. Forum Mersin’de kurulacak dev ekranda, Cumhuriyetin ilanına kadar uzanan süreci anlatan videolar ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait görüntülerden oluşan kısa filmler, gün boyunca dönüşümlü olarak gösterilecek.
Forum Mersin 8. yıl kutlamaları kapsamında 29 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Fotoğrafını Çek Rozetini Al’ etkinliğinde, Forum Mersin’e gelecek olan ziyaretçiler, alışveriş merkezi içerisinde çektikleri fotoğrafları ’iyikivarsinforummersin’ etiketiyle paylaşacak. Paylaştıkları fotoğrafları Forum Mersin’de yerleşik kiosklara getirenler, fotoğrafları rozetin üzerine bastırarak, kendi rozetlerini yapabilecekler.
Kutlamalar çerçevesinde ziyaretçilerle buluşacak bir diğer etkinlik ise tek kişinin 3 boyutlu kuklalar ile dev bir kadroya dönüştüğü muhteşem dans şovu olacak. Özel bir düzenekle bir dansçının vücuduna bağlanan insan boyutunda 3 boyutlu 4 kukla ile bir grup oluşturularak sergilenecek dans gösterisi, özel bir koreografi ile Forum Mersin ziyaretçilerinin karşısına çıkacak.
KARNAVAL TADINDA KUTLAMA
Forum Mersin 8. yıl kutlamaları kapsamında sıra dışı renkli kostümleri, makyajları ve aksesuarları ile gösteriler gerçekleştirecek olan karnaval ekibi ve hem dünyanın hem de Türkiye’nin hit parçalarını yorumlayan bando ekibinin gösterileri gün boyunca Forum Mersin ziyaretçilerini coşturacak. Alışveriş merkezinin açık alanına kurulacak dev ekranda gösterilecek Forum Mersin filmi, alışveriş merkezinin 8 yılını anlatacak. 8 yılda yaşanan renkli etkinlikler, açılış gününden bugüne kadar yaşanan anların kolaj görüntülerinden oluşacak film kurulacak dev ekranda belirli aralıklarla gösterilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!