Forum Gaziantep’te Sünger Bob İle Keyifli Saatler Seni Bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Forum Gaziantep’te Sünger Bob İle Keyifli Saatler Seni Bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2015 09:30

FORUM GAZİANTEP, DÜNYANIN EN SEVİLEN ÇİZGİ FİLMLERİNDEN SÜNGER BOB’UN HEYECAN VE EĞLENCE DOLU DÜNYASINI MİNİK ZİYARETÇİLERİNE AÇTI. 21 HAZİRAN’A KADAR FORUM GAZİANTEP’E GELEN MİNİKLER, SÜNGER BOB VE DOSTLARIYLA KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRME FIRSATI YAKALIYOR

Forum Gaziantep, Dünyanın en sevilen çizgi filmlerinden Sünger Bob’un heyecan ve eğlence dolu dünyasını minik ziyaretçilerine açtı.
21 Haziran’a kadar Forum Gaziantep’e gelen minikler, Sünger Bob ve dostlarıyla keyifli zaman geçirme fırsatı yakalıyor.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep’e gelen çocuklar, tüm dünyadan milyonlarca çocuğun hayranı olduğu çizgi film Sünger Bob’un hikayesine katılıyor.
Forum Gaziantep’in minik ziyaretçileri, Sünger Bob ile tanışmak için Forum Gaziantep’e akın ediyor. Bu eğlenceli etkinliğe katılan çocuklar, Sünger Bob ve dostu Patrick ile tanışma fırsatı yakalıyor. Hep birlikte harika Bikini kasabasında dolaşıyor ve Sünger Bob’un evine misafir olup onun sevimli hayvanı Gary ile tanışıyor.
Yetenekli minikler, Sünger Bob’un çalıştığı The Krusty Krab’ta gerçekleşen atölyeye katılıyor ve birlikte katıldıkları bot turunda Sünger Bob ve dostlarıyla birlikte şarkılar söyleme fırsatı yakalıyor. Etkinliğin sonunda Sünger Bob ve Patrick’ten ünlü danslarını öğrenen çocuklar, maskotlarla birlikte fotoğraf çektirerek bu keyifli anları ölümsüzleştiriyor.
Sünger Bob ve dostları, 21 Haziran’a kadar Forum Gaziantep’te dünyanın en eğlenceli ve neşeli dünyasının bir parçası olmak isteyen minikleri bekliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!