Forum Gaziantep’te Hediye Kabini’ne Merakla Girenler Mutlu Çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Forum Gaziantep’te Hediye Kabini’ne Merakla Girenler Mutlu Çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2015 11:33

FORUM GAZİANTEPTE HEDİYE YAĞMURU

Forum Gaziantep’teki mağazalardan, bu hafta içinde tek seferde 75 lira ve üzeri harcama yapan ziyaretçiler, Hediye Kabini’ne girerek 40 ekran televizyondan buzdolabına kadar on binlerce değerli hediyeden birini kazanma şansı yakalıyor.
Ziyaretçileri için Kasım sonuna kadar sürecek uzun dönemli bir kampanya serisi tasarlayan Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, hediye kabini kampanyası ile gökten hediye yağdırmaya devam ediyor.
Sadece hafta içi geçerli olacak kampanyada, Forum Gaziantep’te tek seferde 75 Türk Lirası ve üzeri harcama yapanlar, hediye kabinine girerek gönlünden geçen hediyeyi kazanmaya çalışıyor.
Önceki aylarda 15-19 Haziran ve 20-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ve yoğun bir ilgiyle karşılanan kampanya, bu ay 17-21 Ağustos tarih aralığında gerçekleşecek ve daha sonraki aylarda 14-18 Eylül, 19-23 Ekim ve 16-20 Kasım haftalarında tekrarlanacak.
Hediye Kabini’ne girenler bir yandan tabletten sinema biletine, televizyonlardan parfüme, uluslararası markaların 100 Türk Liralık hediye çeklerinden bulaşık makinesine kadar birbirinden değerli on binlerce hediyeyi kapışırken diğer yandan eğlenceli dakikalar yaşıyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!