Forum Fashion Week başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Forum Fashion Week başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2016 10:58

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, 'Forum Fashion Week' etkinlikleri kapsamında tüm ziyaretçileri için birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Forum Mersin’in, 15-16 Ekim tarihlerinde 'Forum Fashion Week' kapsamında düzenlediği etkinlikte, kadınlar hem hünerlerini konuşturacak hem de kendi hazırladıkları çantaya sahip olabilecek. Katılımcılar ham keten çantalar üzerine şablon kullanarak ya da el becerisiyle istedikleri renklerdeki kumaş boyalarıyla çalışma yapabilecek. Şık ve estetik tasarımların ortaya çıkacağı bu çalışmada, etkinliğe katılan Forum Mersin ziyaretçilerine kendi elleriyle hazırladıkları çantalar hediye edilecek.


Miniklere özel atölyeler
Çocuklar için gerçekleştirilecek atölye çalışmasında, Forum Fashion Week konseptine uygun olarak hazırlanan alanda çocuklar tişörtlerini kendileri tasarlayabilecek. Kumaş boyasıyla hazırlanacak rengarenk tişörtler, günün anısına çocuklara armağan edilecek.
Çocuklara özel etkinlikler bununla da sınırlı kalmayacak, minik ziyaretçiler kendi takılarını da hazırlayabilecek. Çocuklar son yılların beğenilen aksesuar tasarım setlerini kendi zevklerine göre yeniden tasarlayabilecek, özgün ve şık tasarımlarını yanında götürebilecek.
Forum Mersin, Forum Fashion Week boyunca tüm ziyaretçilerini kapak yıldızı gibi hissettirecek. Özel olarak kurulan alanda çekilen tüm fotoğraflar, dergi kapağı olarak düzenlenecek. Dergi kapağı fotoğraflar magnete dönüştürülerek bu güzel günün anısına Forum Mersin ziyaretçilerine hediye edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!