Formulacının kızı podyuma çıktı

Güncelleme Tarihi:

Formulacının kızı podyuma çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2005 00:32

Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone, küçük kızı Petra sayesinde şimdi de podyumlarda ‘Pole Position’u (ilk sırayı) yakaladı.

Formula 1 otomobil yarışlarının patronu olarak bilinen Bernie Ecclestone’un 16 yaşındaki kızı Petra, podyumlarda ‘Pole Position’u yakaladı. İtalyan tasarımcı Alberta Ferretti’ye ait Philosophy Modaevi’nin Milano Moda Haftası’nda düzenlendiği defilede ilk kez podyuma çıkan Petra, ailesinin gurur kaynağı oldu. Bernie Ecclestone ve eşi Selavica ile büyük kızları Tania da, Petra’yı Milano’daki ilk defilesinde yalnız bırakmadılar.

Tasarımcı Alberta Ferretti, Ecclestone’larla Londra’da bir resepsiyonda karşılaştıklarını anlatarak, kızının podyuma çıkma teklifini Bernie Ecclestone’un yaptığını, Petra’yı gördükten sonra genç kızın Philosophy için podyuma çıkmasını seve seve kabul ettiğini anlattı.

Ferretti, Petra’nın vücut ölçülerinin genç imaj için kusursuz olduğunu, ayrıca çekingen ve yalın hareket etmesinin gelecekte başarılarına fazlasıyla yansıyacağını da söyledi. Bu açıklamalar, Formula 1 otomobil yarışlarına bu yıl İstanbul ayağını da katarak Türkiye’yi sevindiren Bernie Ecclestone’un girişimci yönünü kızının kariyerinde de gösterdiğini ortaya koydu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!