Formayı kaptı golleri sıraladı

Güncelleme Tarihi:

Formayı kaptı golleri sıraladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2010 09:53

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'da, sezonun ilk yarısında en golcü isim Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez oldu.

Ligin ilk yarısını 15 puanla 15'inci sırada tamamlayan Sivasspor, rakip filelere 17 gol attı. Maç başına 1 gol ortalamasıyla oynayan kırmızı-beyazlı ekipte, sezonun ilk yarısında 7 oyuncu gol atma sevinci yaşadı.

Sivasspor'da, en golcü isim attığı 5 golle Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez olarak göze çarptı. Suarez'i, 3 golle Cihan Yılmaz takip etti. Sivasspor'da Erman Kılıç, Ceyhun Eriş, Bruno Zita Mbanangoye ve kaptan Mehmet Yıldız 2'şer, Sedat Bayrak ise 1 kez gol sevinci yaşadı.

Giresunspor'dan sezon başında Sivasspor'a transfer olan 23 yaşındaki forvet Suarez, ligin ilk haftalarında fazla forma şansı bulamadı. Kayseri, Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Konyaspor ve Fenerbahçe maçlarında ilk onbirde şans bulan Suarez, Manisaspor, Bucaspor, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşa karşılaşmalarında ise oyuna sonradan dahil oldu.

FORMAYI KAPAN SUAREZ, GOLLERİNİ SIRALADI

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından forma şansı bulan Suarez, verilen bu şansı iyi değerlendirdi. Sivasspor'un Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 yenildiği maçta, oyuna sonradan dahil olmasına rağmen iyi bir performans sergileyen ve takımının tek golünü atan Suarez, Beşiktaş maçının ardından teknik direktör Çalımbay'ın gözüne girerek formayı kaptı.

Kırmızı-beyazlı ekibin Kardemir Karabükspor'u 5-1 mağlup ettiği maçta 3 gol atarak adeta yıldızlaşan Suarez, 1-1 sona eren Gençlerbirliği maçında da takımının tek golünü attı.

Cihan Yılmaz Galatasaray, Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında, Sedat Bayrak ise Medical Park Antalyaspor maçında gol atma sevinci yaşadı. Bruno Zita, Galatasaray ve Kayserispor müsabakalarında, Ceyhun Eriş Eskişehirspor ve Bucaspor maçlarında, Mehmet Yıldız Gaziantepspor ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında, Erman Kılıç ise Ankaragücü ve Konyaspor maçlarında fileleri havalandırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!